.:Mår skumt:.

Vet inte riktigt vad det är.... Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är med mig....
Kanske för att det går mot m´örka tider, men jag kommer mig inte för att göra saker.... Göra dom nödvändiga sakerna alltså..
Jag gör det jag absolut behöver göra... Gå ut med voven, duscha, plocka här hemma, tvätta, städa... Hur kul låter det då?
Inte kan jag plugga heller.. Jag vill ju det här!! Jag vill ju plugga och framför allt vill jag KUNNA det jag läser för jag tycker ju att det är intressant..
Men det är som om någon slagit på AV knappen eller nått.
Tycker inget är roligt på nått sätt. Jag ser bara en massa förbannade måsten hela tiden.

Så imorgon har jag bestämt att jag ska dra med Sara ner på stan så ska vi kolla kläder.. Måste göra nått annat än och bara vara hemma och ligga begravd i mina böcker.



Hoppas det ser ut sådär imorgon för alla tusenlappar som jag ska strö omkring mig... Det blir besök på second hand butiken me tror jag HAHA

Jag är 23, inte 73.... Rutiner.. Jag hatar Rutiner.. Vad hände med SPONTANITETEN? Är ju fan spontaniteten i dess hela bemärkelse!! Har iaf varit.
Nu är jag mest tråkig tycker jag. Det är trist och vara tråkig.  Gillar inte och tråka! Vill ju ha kul och njuta utav livet!

Kanske är jag nere i någon svacka... Eller rättare sagt det verkar ju uppenbarligen så.

USCH va tråkigt inlägg... Där ser ni.... TRÅKIG ut i fingerspetsarna...
Shame on me!!
Säg åt mig nån, "RYCK upp dig för fan!!"

Men min sol har ju slutat skina och fåglarna har ju dragit iväg.. Det är HÖST! Och inte har jag fått komma upp till mitt kära smultronställe i höga kusten heller. Inte på hela sommaren.. *saknar min fristad*
Där är det vintrat nu, tyvärr. Det går ju att vara där ändå, men det komplicerar ju när man inte har något vatten. Det finns att hämta utanför men hålla på med dunkar och grejer... Jobbigt...
Men jag skulle verkligen vilja åka upp. Det satans bensinpriset är ju så galet så man måste ju tänka efter både en och två gånger när man ska bila någonstans.

Hoppas vi får en fin fångst imorgon på staden. <3 Önska mig lycka till!!
                                          .: Natti Natti, K :.


.:Utgång igår:.

Är lite trött idag.... Var inte hemma föränn 4 så det känns i huvudet idag.. Fick elen inkopplad till carporten klockan 10 imorse så det börjar bli lite kämpigt att hålla ögonen öppna.
Det blev pizza och soffläge nu denna Söndagskväll. =)

Tack Veronica för super god mat och sällskap. *Kul och se dig igen Mickis, det är ett tag mellan gångerna* Nästa gång blir det jag som bjuder :-D

*Titta så fina dom är <3*

Sååå fint det blev med Carport belysningen!!! Är helt överlycklig över att det är ljust på tomten!! Nu kan man faktiskt gå ut när det är mörkt utan ficklampa och en stor förhoppning på att  inte gå in i nått... Eller drar en framstupa i någon jordhög... HAHA Har varit nära ett par gånger..

Upp till skolan imorgon igen då.... USCH!!! USCH!!! Blodserologi tydligen vad nu det innebär... *Ghaaa*
Satsar iaf på omtentan för det här kommer aldrig gå... Nej Nej Nej...

Nu ska jag gå sista turnén med Juni som btw också är helt utslagen..




Haha, det ser ju ganska skönt ut iaf... eller nått... (Har inte sagt åt henne att spela död eller nått sånt... Haha hon sover helt enkelt bara sådär) <3

Sussa gott allihop....
Ska försöka komma ihåg att skriva imorgon me...  Påminn mig om jag glömmer.

Ciao .:K:.


Gavin Degraw 3 November

Jag, Mami, Lillasyster och Sara ska till Annexet och se Gavin Degraw i höst!!!!! Wiieeeeee
Missade han förra gången han var i Sverige så nu SKA jag gå..
Betalade alla billisarna idag med trots att jag har NADA pengar... värt varenda krona.. Speciellt med mitt Sällskap..
*Tycka Massa Om*




Haha fick 78,40 kr i lön den här månaden. HAHA Var skyldig jobbet pengar. Dom hade glömt att dra av för min tjänstledighet, så det får man sota för månaden efter... Sjukt ju....
Ska väl inte jag behöva lida för.. Man borde själv kunna bestämma hur mycket dom drar... Men icke, här dras hela beloppet på en gång så man får en chock istället.
Har ju från Csn också men det är ju inte speciellt mycket heller... Jaja får leva snålt helt enkelt. Inte så mkt att göra. Blicka framåt mot nästa månad istället.

Nu är det mat dags.. Min mage låter som en hel gräsklippare...

Take Care <3 K <3

Blod, tjockare än vatten?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ska jag behöva tillägna dig ytterligare ett inlägg... Det verkar så eftersom du hela tiden cirkulerar runt, runt trots att jag bara vill förtränga allt som påminner om dig. Det blir lite svårt eftersom du är mitt kött och blod. 
Jag har lovat mig själv att inte vända ryggen åt dom som betyder något för mig. Lovat har jag inte heller... Mer är det så att den moral och etik som jag tror på inte stödjer den formen av agerande.
Men om man är sårad intill själen och om man vet att det för all framtid kommer att vara ett öppet och infekterat sår, varför utså den smärtan när jag kan fly från den?
Fly... Det ligger inte för mig.. Men och andra sidan är det här en outhärdlig situation. Kan jag stå kvar och ta smällarna? Falla ner på knä och försöka ställa mig upp igen? Förlåta dig och försöka glömma det sår som stör mitt sinne. Hur mycket jag än vill...... Jag kan inte göra det på grund av att jag inte har något förtroende för dig. Jag vill inte ha knivar i ryggen. Inte när jag har stått och kämpat på bara knän Mot den som jag trodde på. DIG. 

Det är få människor som jag litar på och du var en utav dom... Det är därifrån smärtan kommer... Man ska kunna LITA på sin familj, och vare sig jag vill eller inte så ingår du där. Så i och med det är det jag som brytit mot mina egna principer och tappat ett förtroende som uppenbarligen betydde mer än vad jag någonsin anat.

Allt är inte svart eller vitt som du verkar anse. Det finns gråzoner i livet även om man starkt vill följa begreppen rätt och fel. 
Jag vill ha andra saker att gråta över än att göra det över dig för det är ändå tårar som inte gör någon nytta.
Ta mina tankar och åsikter för vad dom är, dom är bara utav en annan åsikt än din. 
Åsikter du inte förstår, men dom finns där och jag upplever dom i allra högsta grad oavsett vad du anser. 
Jag vill stå där och vänta på att få hjälpa. Jag vill få tillfället att finnas till hands. Mina syskon är universum för mig. Jag vill skydda dom mot all smärta. Hur kan jag göra det när det är en av dom som smärtar mer än allt annat?

.: K :.


Nya Tapeter och Ljus i Höst Mörkret

Tjingeling!!
Måste först och främst konstatera att det totalt kommer att skiita sig big time med den där förbannade pato tentan!!!! *USCHHH* Totalt oengagerad eftersom det är så förbannat mycket att lära in... Och miss Kim är ju tids optimist as usual så jag har ju börjat åt helvete för sent... Varför LÄÄÄÄR Jag Mig Aldrig!!??
Hade behövt Klara till hjälp också med lite på puttning.. Saknar dig massa mycket. *Håller tummarna för dig*
Jag har till och med städat ur min skitiga pärla idag bara för att ha någon ursäkt för att inte plugga. Ska det va så????  Vi gjorde vårat bästa Sara och Jag idag men de gick ju åt fanders. Får se om jag får mer inspiration i kväll, den brukar ju komma då..... Kanske....
*Slå mig på fingrarna någon!!*
Nu har jag fått det ur mig..

Har hittat vääärldens mest ursnygga tapet som jag har konstaterat ska sättas i gästrummet.. Måste ju ändå fixa till den väggen som det nya fönstret sitter på så jag kan lika gärna slå till på en fondvägg på en gång... hihi...
Pappsen kommer imorgon och fixar elen och kopplar in ute belysningen på huset och garaget så det lyser lite nu när det börjar bli så burrigt på kvällarna. Spotlightsen kommer att göra sig perfekt på vår uppfart. *Happy* *Happy*


Har varit ute och lekt med Juni så nu har jag en trött vovve liggandes på vardagsrumsgolvet. När hon sen reser sig därifrån så ser det ut som om någon eller något har dött där.... Så mycket päls lossar hon nu... My lord hoppas det går över snart... Får ju dammsuga 9875066 ggr per dag och ändå ser man hårtussar lite överallt. Nackdelen med att ha vovve, men herregud ås mycket glädje hon ger. Det är värt vartenda hårstrå.. Hihi
Nu ska jag smälla i mig nått att äta tänkte ja...

Cýa Later
.:K:.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tenta, Skola och Plugga?! Är det så livet är uppbyggt?

Jooo så är det nog.... För en student så är det onekligen så...
Vill bara dra täcket över mig och sooooova



Usch och fyyyy för den här kursen!!!!!
Såå mycket att lära sig på kort tid. Har inte ens tid att prata med mina vänner juh....
Och Mami min.... Inte har jag träffat henne på evigheter heller känns det som <3 Linda jag har lovat och ringa... Jag ska jag lovar... *stressiga kramar*
Nu är läkemedelsberäkningen klar iaf så får vi se hur det gick på den. Pluggade som en tok till den iaf så jävlar om det inte blev full pott. Då bryter jag ihop!
Neee skit tråkigt för alla som inte pluggar och sitta och läsa det här, *Shame on me*

Träffade en gammal bekant, minst sagt på skolan häromdagen. Skit kul och se dig gumman. Länge sen ju. Komiskt att man kan ses så här 4 år efter. Av en slump.. Ödet eller vad sa vi? :-)

Jag har kommit fram till att jag gillar inte ödet....
Ödet är läskigt... Is it ment to be or not ment to be? That ´s the question.
Korviga och konstiga vägar tar det också...

Idag blir jag äntligen av med åbäket till garderob så ett nytt åbäke kan införskaffas :-D
Det jag inte har kommit på än är hur jag ska få plats med alla prylar som var i det gamla åbäket, i det nya åbäket. Jag får se till att gå lös på prylarna när jag är på slänga, rensa humör. Frågan är när det blir nästa gång... Hade en period här för ett tag sedan... vi får la se...

Nu ska jag ut och lägga spår till Juni så får hon träna lite hon me... Sen ska jag begravas tillsammans med Sara i tråkiga böcker och syra bas balanser.... BLÄÄÄÄÄÄÄ


Kräftdags!!



Denna härliga delikatess....
Vi Missade premiären så vi tar igen det nu  här i September.. Det blir ju inte samma feeling med höst utanför fönstret, men vafan.. Det brukar ju ändå regna eller vara dåligt väder när man ska ställa till med kalas.
Vi har garderat oss med att sitta inne vid brasan =)


Idag har det sanerats... Vilket kanske inte var nödvändigt föränn i morgon... Men fint är det och det luktar nystädat överallt.
Var i Västerås med Mami min igår och fick syn på en sååå snygg Skinnjacka.... Och Jeans... Och en tröja... *Ghhaaa*
Men jag var faktiskt ekonomisk och köpte bara skinnjackan och la tillbaka mina andra fynd.
Jag som har letat efter en svart skinnjacka... Och där var den :-)
Så nu har jag problemet att jag har en brun väska... Vilket då INTE går.... Så nu blir det och köpa en ny väska me.. 
Ska nog göra det på mickelsmäss.. Då kanske man kommer undan billigt. Och strumpor.. Lagom med 10 par för 100 kr. 
:-)
Snart kommer mina gäster så jag ska ta och göra mig redo :-) 

Puss och Hej På En Stund
    .: K :.
 

.: A Visa kort is born :.

Fick mitt Visaaa idag.. :-) Riktigt klart och fint foto på Juni blev det. Så nu kommer jag väl handla mer på det bara för att jag ska få titta på det ofta.. Hihi


Kräftskivan blev inställd på lördag iaf... =/ Trist som fan... Är asss sugen på kräftor... Har inte ätit några sånna i år.. Inte vet jag vilken sort man ska köpa heller, inte vågar man prova på dom som kvällstidningarna bedömt smakar disktrasa och diverse annat äckligt. Vem vet förresten hur en disktrasa smakar?! Möjligtvis vet man hur en disktrasa luktar efter en tid.. Inte hallonbåtar iaf... Bläääää
Vi får nog styra ihop nått eget litet kräftkalas med allt vad det innebär. Hattar och grejer =)

Imorgon är det mooonster dag i skolan. Från 8,15-16,30!?! Jag lär ju vara halvdöd vid tolv och begraven vid 16.. Jag får hoppas på att skönhetssömnen gör det den ska inatt. Det är väl ingen fullmåne eller nått sånt inatt hoppas jag. Säga vad man vill om det där men jag kan inte sova ordentligt när det stundar fullmåne... Kanske bor det en liten vampyr i mig eller nått.. Vet inte vad det beror på men månen styr ju mycket... Kanske mer än vad vi tror. 







 
Näää slut på spekulationer och teorier. Mogrondagen är snart här så det är bara att ta sig i kragen och slänga sig själv i säng. 

                                                                 
Söta Drömmar och Natti Natti <3

.: Går vidare :.

Ingen idé att gräva ner sig i skiten... Det hjälper ingen runt omkring mig och det hjälper speciellt inte mig själv. "Bryt ihop och gå vidare" var det en människa som sa till mig.
Bra att få ut sina aggressioner, annars skulle jag nog spricka.

* The end of bad things *

Jaha... Tillbringat nästan varje dag i skolan nu den här veckan.. Känner mig mer dum än smart kan jag ju säga. Det blir väl inte bättre med den stundande läkemedelsberäknings tentan heller. Ryyyser... Farliga saker det där... Usch. Men det är ingen som tvingar mig.

Var på shoppingrunda i veckan och gissa vad? När jag skulle betala i kassan på jysk efter att ha fyndat min önskade byrå på rea:n så stoppade jag in Visa kortet i chipläsaren..... Och gå gick Visa Kortet AV?!?!! Mitt itu bara sådär!! Jag tog inte ens i hårt  :-(
Så nu var det tydligen slutshoppat för min del på ett tag, var det någon som tyckte. Det var ju inte så att Visa kortet hade börjat glödit av över aktivitet men fan man måste ju kunna handla liiite iaf när man fått lön. Eller?
Hur som haver har jag beställt ett nytt som skulle ta 7 dagar att komma. Ett sånt där med ett fotografi på :-D Roliga saker det finns att hitta på. hihi

Imorrn är det ikea med sambon och köpa ny garderob.. Eventuellt om vi hinner klart med det vi ska göra runt fönster och sånt. Det blir nog bra, kanske.... :-)

Nu är det framstupa soffläge för en stund, kanske med ett glas vin.... Skulle va gott. :-)

Love K

.: Ledsen :.

Varför gör du mig så ledsen?
Något du kanske glömmer är att det inte bara handlar om dig längre. Det finns ett nytt liv att ta hänsyn till och som vi alla vill ha möjlighet att ta hänsyn till, och framförallt få chansen att Älska.

Glöm den stolthet du skyddar dig bakom. Stolthet är inget skydd, det är ett hinder. Det är ett hinder för oss, för vi kommer inte in. Jag har fällt många tårar på grund av dig, och jag tror inte att du förstår hur mycket du skär i mig. Måste jag kapa banden med dig för att själv kunna överleva? Låta mina sår läka genom att inte träffa dig, mitt egna kött och blod?
Varför ska jag kämpa för något som verkar ouppnåeligt på grund av din stolthet.
Jag måste försvara mig för att inte förblöda, säg mig vad finns det för andra sätt?

Jag förstår inte. Ju mer jag försöker förstå desto mer avlägset blir det. 
Jag är din syster, och jag skulle vilja fortsätta vara det. Jag skulle vilja säga att jag aldrig skulle vika från din sida. Jag skulle vilja säga att jag finns där när du behöver mig. Jag skulle vilja säga att du betyder så mycket och att det är därför det gör så ont. Så ont.
Men  jag är bara överflödig.
 
Du har en familj som älskar dig. En riktig familj där det bara finns ren och uppriktig kärlek. En kärlek som är värd att avundas. En familj som är värd att kämpa och till och med dö för. Ärliga ord trots att dom ibland smärtar men det ligger aldrig ett ont uppsåt bakom, endast välvilja och ett brinnande engagemang.

Jag hoppas att du en dag förstår, utan att behöva uppleva den smärta vi andra upplevt...

 



.:Sis:.




RSS 2.0