I am what you see...

Efter en hektisk sommar har jag äntligen semester... Flydde så fort jag bara kunde upp till sommarstugan vid Höga kusten för att rensa tankar och andas ren luft. Nu är jag tillbaka i mina hemtrakter efter en vecka. Jag vet inte om det var tillräckligt för jag är långt ifrån mättad. Men blir man någonsin mättad och fullt tillfredställd av någonting man ständigt trånar efter?
I alla fall.... Efter en lång saknad efter medelhavsvärme, sol, bad och paraplydrinkar är det bokat en 7 dagars tripp till Kroatien med avgång Lördag =)
2005 var den senaste gången jag lämnade detta avlånga land för en avkopplande semester...!! Vilka minnen, vilka minnen.. Dom har etsat sig fast och jag minns våra veckor som om det var igår..

Även om tiden har svikit oss är det fortfarande du och jag mot världen

Jag ogillar starkt att alla andra inte varit lika sparsamma med semestern som jag har varit... Det har nämligen resulterat i att jag nu tillbringar min semester... by my own?! När min väckarklocka slängdes ut genom fönstret den 3 augusti så var det tydligen ett startskott för alla andra väckarklockor som frenetiskt började jaga upp mina nära för att ta dom tillbaka till verkligheten.. Inte för att klaga, tro mig jag har det bra... Men wtf, nån kan man väl dra ut på en fika i solen??
Några timmar off, så vet ni att jag flyter runt på semestermolnen fortfarande ;-P

Sakta men säkert känner jag också av den där verkligheten och den fuktiga luften som kommer tillsammans med mörkret om kvällarna.. Känner mig lite sviken av sommaren och jag tror att det ömmar mer än höstens ankomst.. Alla årstider har sin charm, absolut... Men dom kan väl ge järnet när dom väl kommer istället för att fjanta och gröta in sig i varandra... 

Juni nöter hål i golvet med sitt trampande och skuldkänslorna börjar nöta så jag ska ta och avsluta och ägna lite tid i solskenet utanför tillsammans med henne.
På återseende om inte alltför länge hoppas jag... Jag är verkligen usel... En usel bloggare men jag står för det...

<3 K <3 


RSS 2.0